miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Zeci de utilaje au acționat în ultimele 12 ore pe autostrăzile și drumurile naționale din vestul țării

  de Special Arad | 27 noiembrie 2023, 9:32 AM | Regional

  0

  (foto: Facebook/DRDP Timișoara)

  DRDP Timișoara a anunțat că „utilajele de deszăpezire au acționat și patrulat intens pe drumurile naționale și pe autostrăzile din vestul țării”, iar „în ultimele 12 ore au fost în acțiune 182 de utilaje și s-au răspândit peste 1.300 de tone de material antiderapant”.

  Potrivit sursei citate „pe autostrăzile din zona de vest au intervenit 44 de utilaje cu lamă și răspânditor, iar cele mai multe intervenții au fost pe drumurile naționale din Caraș-Severin, 61 de utilaje cu peste 560 de tone de antiderapant. Tot în ultimele 12 ore au intervenit și 40 de utilaje în județul Hunedoara, 20 în județul Arad și 30 pe drumurile naționale din județul Timiș”.

  „Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă, chiar lanțuri dacă situația o impune!”, recomandă DRDP Timișoara.

  Citește și: VIDEO. Iarna și-a făcut apariția. Utilajele au intervenit pe drumurile naționale din județele Arad, Caraș-Severin și Hunedoara

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.