sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  VIDEO. Iarna și-a făcut apariția. Utilajele au intervenit pe drumurile naționale din județele Arad, Caraș-Severin și Hunedoara

  de Ioana Costaș | 18 noiembrie 2023, 2:38 PM | Regional

  2

  (foto: captură video DRDP Timișoara/Facebook)

  DRDP Timișoara a anunțat că „în prima parte a zilei de sâmbătă s-a acționat cu 12 autoutilaje pe drumuri naționale din județele Arad, Caraș-Severin și Hunedoara și au fost răspândite peste 70 de tone de material antiderapant”.

  Totodată, DRDP Timișoara explică, printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, unde și cum s-a intervenit: „Pe raza de acoperire a SDN Deva au acționat 2 autoutilaje pe DN 7A și DN 66, în județul Arad s-a intervenit pe DN 76 cu 1 utilaj, iar pe raza de acțiune a SDN Caransebeș au acționat 9 autoutilaje pe DN 57B, DN 58 și DN 68”.

  Sfatul celor de la DRDP Timișoara pentru conducătorii auto este următorul: „Adaptați viteza la condițiile de trafic și nu plecați la drum cu mașinile neechipate pentru circulația pe timp de iarnă!”

   

  caras 2 caras 1

  Fotografii efectuate în cursul zilei de sâmbătă, 18 noiembrie, în județul Caraș-Severin

  Citește și: Consiliul Județean Arad a închis drumul Măderat-Târnova pentru ca DSE să lucreze. Dar, pe „șantier”, de două zile nu există niciun muncitor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.