marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA și-a luat portar de la Mititelu! Robert Popa a semnat cu Bătrâna Doamnă

  de Lucian Dănilă | 13 iunie 2024, 1:53 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA l-a semnat pe Robert Popa, portarul de la FC U Craiova care în ultimul sezon a fost mai mult rezerva lui Gurău, dar totodată un portar care intră sub incidența regulii U21. Robert Popa a semnat cu Bătrâna Doamnă.

  UTA nu avea niciun portar sub contract pentru sezonul care urmează. Atât Iacob, cât și Kucher, sunt la final de contract, iar Lungu a plecat deja, în timp ce Braga probabil va fi din nou împrumutat. Roșca a fost vândut la Șelimbăr, astfel că era nevoie urgentă de un nume pe acest post. Astfel, Rednic l-a ales pe Robert Popa, portarul echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova, echipă care a retrogradat în liga secundă.

  „Bun venit, Robert Popa!

  Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei!
  Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României.

  Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, se arată pe pagina de facebook a clubului arădean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.