miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, ruptă înainte de Hermannstadt! Patru titulari nu s-au antrenat în această săptămână

  de Lucian Dănilă | 30 noiembrie 2023, 6:48 PM | Sport

  1

  UTA are sâmbătă de la ora 14, la Oradea, un meci foarte dificil împotriva grupării FC Hermannstadt, o echipă poziționată în acest moment pe loc de play-off care are o serie parcă interminabilă de jocuri fără înfrângere. Mircea Rednic are mari bătăi de cap înaintea acestei partide, patru dintre titularii obișnuiți ai echipei fiind absenți în această săptămână de la pregătire.

  Astfel, UTA ar putea juca contra sibienilor fără Luckassen, Micovschi și Marcelo, toți trei accidentați, în timp ce atacantul Godberg Cooper a plecat în Italia pentru a fi alături de mama sa care are probleme de sănătate. Celor patru li se alătură și Reagy Ofosu, accidentat de trei săptămâni, iar David nu a putut fi legitimat. Jucătorul care a semnat cu UTA în urmă cu puțină vreme nu a fost jucător liber de contract în momentul în care s-a închis perioada de transferuri, astfel că David nu va avea drept de joc pentru UTA decât din luna ianuarie.

  „Sunt jucători care încă nu s-au antrenat cu echipa. E vorba de Kevin Luckassen, Micovschi și Marcelo Freitas, la care se adaugă și Ofosu. S-au antrenat separat, fac separat și mâine o să vedem înainte să plecăm dacă putem să-i recuperăm pe vreunul dintre ei. Kevin are ceva la tendon, restul au probleme musculare. A fost și terenul greu, meciul, de asemenea, iar noi am suferit pentru că s-a alergat mult și asta nu-mi place prea mult. Înseamnă că n-am prea avut mingea, am pierdut-o ușor, e clar că ne-am apărat. Vedem dacă îi putem recupera pe careva, dar principiul meu este să nu joci dacă nu ești sută la sută, mai ales la un meci de importanță precum e cel de sâmbătă, când am nevoie de jucători apți. Cei patru jucători sunt totuși titulari, se întâmplă, mă așteptam la lucrul ăsta”, spune Mircea Rednic.

  UTA a anunțat despărțirea de Roganovic

  „UTA și Marko Roganovic au ajuns astăzi la un acord cu privire la rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Îi mulțumim pentru tot aportul adus în această perioadă și îi urăm multă baftă în viitor!”, se arată într-un comunicat pe site-ul grupării arădene.

  Fotbalistul din Muntenegru a evoluat în începutul sezonului pentru Bătrâna Doamnă, dar evoluțiile sale au fost foarte modeste. El a și fost scos de o bună bucată de vreme de pe lista jucătorilor cu drept de joc în Superliga, postul de fundaș dreapta fiind ocupat de Diogo Rodrigues și Tiberiu Căpușă. Ultimul meci al lui Roganovic pentru UTA a fost cel de la Buzău din Cupa României.

  Citește și:

  Notele Bătrânei Doamne! CFR – UTA 0-0. Evaluarea jucătorilor echipei UTA, conform Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Scriu aici , întrucât știu că țineți la libertatea de exprimare. Pe sportarad se cenzureaza la greu, nea Lucica se crede stăpân pe plantație. Cum ai altă părere îți dă peste ea. El și cel cu doctorat in UTA, omul cu girofar, dar care nu știe în ce an s-a născut Csala, in sensul in care bate câmpii, gen primul antrenor al lui nea Tisza a fost Peci, taie și spanzura. Te aliniezi , primim comentariile. Nu, ghinion .
   Iar nea Lucica mai face și altceva, scrie in numele unor comentatori. Pentru asta va fi acționat în instanță.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.