UTA, primul meci, prima victorie în Slovenia. Balint caută formula perfectă

  de Lucian Dănilă | 19 iulie 2019, 9:29 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a jucat primul meci din cantonamentul din Slovenia. Adverasrii arădenilor au fost maghiarii de la Budaorsi, gruparea care s-a clasat pe locul 5 în ultima ediție a ligii secunde din Ungaria.

  UTA a dominat meciul de la un capăt la altul și, foarte îmbucurător, probabil cel mai bun jucător de pe teren a fost David Miculescu, junioruol arădenilor fiind „vinovat” la ambele goluri marcate de UTA. La primul gol, Miculescu a pasat cu călcâiul pentru nou venitul Ursu, acesta a tras spre poartă, goal-keeperul maghiar a respins, iar Buștea, atent, a marcat în poarta goală.

  Al doilea gol a fost marcat din lovitură liberă de la 17 metri de brazilianul Diego Lorenzi, lovitură dictată în urma unui fault la Miculescu.

  Balint a trimis în teren o formulă de echipă care, probabil, este foarte apropiată de cea care va fi folosită la primul meci din campionat, cu Dunărea Călărași: Bolboașă – Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu – Hrezdac, Lorenzi – Ursu, Miculescu, Bustea – Buhăcianu. După pauză au mai intrat portarul Iacob, dar și Ivan, Șeroni, Salka, Deta, Isac, Pușcaș, Cipri Rus, Vulturar, Oroian și Amir Khalaila.

  Duminică, UTA va disputa al doilea amical al cantonamentului, în compania divizionarei secunde slovene NK Rogalsa.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.