luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, prezent și viitor. Simion Apreutese, alături de Ilie Dumitrescu și Gyuszi Balint în tribunele arenei din Sfântu Gheorghe

  de Lucian Dănilă | 16 aprilie 2022, 6:45 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  UTA a pierdut meciul de pe terenul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe printr-un gol marcat în ultimele secunde de fundașul Bălașa. Vorbim despre prezentul clubului arădean, în timp ce în tribune erau persoane care ar putea face parte din viitorul clubului UTA.

  Simion Apreutese, patron al Internațional Alexander Holding, negociază de câteva săptămâni cu Alexandru Meszar pentru preluarea clubului. Simion Apreutese și Alexandru Meszar au fost câteva zile la Madrid unde au asistat împreună la meciurile din Champions League dintre Real și Chelsea, respectiv Atletico și Manchester City.

  Din informațiile noastre, între cei doi există deja un acord verbal, urmând ca tranzacția să fie oficializată cel mai probabil în cursul lunii mai.

  Așa se explică prezența lui Simion Apreutese în tribunele arenei din Sfântu Gheorghe, acolo unde a luat loc între fostul antrenor al grupării arădene, Gyuszi Balint, și Ilie Dumitrescu. Cei trei au fost surprinși și de camerele de televiziune și au generat deja multe discuții referitoare la ce ar putea urma. Prezența lui Gyuszi Balint alături de Simion Apreutese a dat startul multor interpretări dar, cel puțin deocamdată, cei doi nu au discutat nimic despre o eventuală colaborare în viitorul apropiat.

  În ceea ce-l privește pe Ilie Dumitrescu, acesta a venit la Sfântu Gheorghe la invitația lui Simion Apreutese prin intermediul lui Marius Grada, unul dintre sponsorii clubului arădean. Pe rețelele de socializare au apărut deja multe discuții legate de un viitor comun al clubului UTA și al fostului mare internațional, ceea ce nu e exclus. Ilie Dumitrescu ar putea deveni din vară unul dintre vectorii de imagine ai clubului, fără a avea vreo funcție executivă așa cum se zvonește că ar putea deveni președinte al grupării sau chiar antrenor.

  Astfel, începând din sezonul viitor, sunt șanse foarte mari ca UTA să aibă un nou conducător și o altă conducere. Alexandru Meszar ar urma să facă în continuare parte din conducerea clubului arădean. Discuțiile legate despre un viitor staff tehnic sau administrativ sunt deocamdată doar la nivel de zvonuri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vorbe multe,zvonaci si analisti de clasa,insa fotbal…zero.Unii vad in preluarea unui club posibilitatea obtinerii unor profituri mari,cu investitii minime…Cred ca si in acest caz,asta e situatia.Din pacate,UTA nu are viitor cu actuala conducere,si daca va retrograda….s-a sfirsit.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.