joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, premiată de conducerea clubului pentru evoluția de la Craiova!

  de Lucian Dănilă | 2 mai 2022, 10:31 AM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Jucătorii echipei UTA au fost premiați de conducerea clubului după evoluția de la Craiova. „Conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct”, se arată într-un comunicat apărut în această dimineață pe site-ul clubului.

  „În urma evenimentelor petrecute în etapa a șaptea a playout-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct. Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat și, totodată, facem o invitație la moralitate și integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susținem cu toții ideea unui fotbal mai bun, mai competent și cu decizii în folosul lui și nu împotriva lui. Hai UTA!”, scrie în comunicat.

  UTA a pierdut jocul de la Craiova în urma unui gol încasat după o gravă greșeală de arbitraj a lui Sorin Costreie. Balauru a fost călcat pe tendon de Bauza, dar Costreie a dictat fault pentru echipa din Oltenia. Kovacic a marcat în urma acelei faze.

  UTA s-a întrecut în ratări, Otele, Ubbink și Miculescu fiind autorii celor mai mari dintre ele, cea a lui Miculescu fiind una chiar uriașă, cu poarta goală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Intradevar albitru a fost penibil si a viciat rezultatul…rusine ??? Asa ceva nu egzista in fotbalul romanesc si nici altundeva….nu stiu de ce a trebuit asta fiindca nici una din ele nu mai merge la baraj ( speram ) dar sa nu uitam ca pe putin putea fi 5 – 1 ptr UTA….nu este permis atat ratat….jucatorii si-au facuto cu mana lor…mare vedeta sa dai de la 6 metri peste si nu e prima data….speram ca va mai aduce puncte cu Mioveni si Dinamo dar ceva trebe facut cu eficacitatea

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Sper ca aceasta chestiune cu premierea este un banc prost…Sa premiezi o echipa pentru faptul ca a jucat mizerabil,fara o minima concentrare in fata portii,depasita in multe privinte,cu jucatori plafonati,cu grave carente de tehnica individuala,asta da ! este o premiera a premierii !!!Bine ca nu au retrogradat,ca le faceau cadou cite o masina si o excursie in Dubai,ca si consolare !!

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.