duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cum motivează conducerea UTA-ei decizia de a exclude Suporter Club UTA din asociație

  de Mihai Todoca | 15 februarie 2024, 7:44 PM | Sport

  2

  După cum era de așteptat, conducerea UTA a publicat un comunicat prin care își explică decizia de a exclude Suporter Club UTA din asociația din care făcea parte.

  Întreaga „informare privind ultimele evenimente”, mai jos:

  1.Motivul pentru care s-a votat excluderea SCU din Asociația Fotbal Club UTA Arad

  De aproape doi ani clubul UTA este hărțuit de un șir de acțiuni și de un comportament vulgar și agresiv din partea SCU. Aceste acțiuni îngreunează activitatea de zi cu zi a clubului, produc prejudicii majore financiare, sportive și de imagine. Având toate acestea în vedere, SCU a devenit din asociat un grup de presiune în slujba unor interese străine fenomenului fotbalistic, iar astfel străine și de Clubul UTA. Acesta a fost motivul pentru care s-a votat, luni, excluderea SCU din asociație. Garantat clubul nu-şi va schimba numele şi nu-şi va pierde identitatea.

  2. Agresarea verbală a jucătorilor după meciul UTA – FC Botoşani

  Clubul UTA Arad a solicitat organelor competente sancționarea și interzicerea la competițiile sportive a câtorva persoane din galeria UTA-ei (gruparea Neuman’s) care, după meciul UTA – FC Botoșani, au agresat verbal, au înjurat în mod vulgar și au intimidat jucători ai echipei noastre în fața altor sportivi și spectatori, într-un mod total nedemn conduitei firești la o competiție sportivă.

  Suporterii UTA-ei sunt recunoscuți în țară ca buni cunoscători ai fenomenului, pentru fair-play, pentru spiritul lor sportiv tradițional, şi nicidecum pentru comportamentul agresiv, vulgar şi intimidant. Suntem convinși că suporterii care iubesc clubul necondiţionat condamnă – chiar dacă nu strigând în gura mare – acțiunile, comportamentul și limbajul vulgar, atitudini nedemne arădenilor, acțiuni, devenite de o vreme obișnuite și prin care se încearcă destabilizarea clubului în speranța înlesnirii concretizării interesului dubios pe care îl servesc.

  Aceste acțiuni aduc prejudicii majore, atât sportive, cât şi financiare, nemaivorbind de cele de imagine.
  Felicitări și mulțumiri majorității covârșitoare a suporterilor, celor care vin la meciurile noastre pentru a încuraja și susține echipa într-un mod civilizat, sincer şi dezinteresat!

  3. Despre unele acuzații fără fond, repetate fără întrerupere de liderii SCU

  Clubul UTA vinde bilete și abonamente respectând în totalitate legislația în vigoare și Codul Fiscal, fapt confirmat deja de nenumărate ori de instituţiile de control. Pentru produsele deja fiscalizate și pentru produsele pentru care se solicită factură nu se eliberează bon fiscal, acest lucru fiind normal şi legal. Pentru toate celelalte produse se eliberează, desigur, bon fiscal. Bine de știut!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este clar! Ce sa mai asteptam? Nici o reacție din partea NIMĂNUI!! Nu familia meSZar a acaparat UTA . Toti ceilalți suntem prizionerii sistemului pus la punct de mafia psd-pnl de a subjuga romania(nu majuscule )pentru un stat mafiot girat de la vârf de președinți , prim-ministrii, care la rândul lor sunt marionete ale serviciilor . Am mai comentat…. nu vreau sa fiu cenzurat! Romania poate fi normala doar princea ce a zis Vadim cu stadionul! Sa va aduceți aminte! Cata vreme dosarele de mare corupție (mai ales care lovesc in interesele serviciilor!) sunt tergiversate pana la prescripții !!!! Nimic bun nu se va întâmpla!!!! O măsura criminala psd-pnl si anume (PRESCRITIA adică iertarea a tort ce in înseamnă corupție ,crima organizata, chiar crima! ! devalizare economie natinonala) acest cuvânt dumnezeiesc pentru criminalii poporului roman , domina societatea romana

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.