UTA, egală cu croații de la Gorica în primul amical jucat în cantonamentul din Slovenia

  de Lucian Dănilă | 30 June 2021, 8:45 PM | Sport

  0

  UTA a început seria jocurilor amicale la trei zile după ce a ajuns în cantonamentul din localitatea slovenă Rogla. Elevii lui Gyuszi Balint au întâlnit una dintre echipele bune ale fotbalului croat, HNK Gorica, grupare clasată pe locul 5 în campionatul care a dat vicecampioana mondială în 2018.

  Balint a mizat încă din start pe câțiva dintre jucătorii sosiți în această vară: Medjimorec, Baravykas, Passaglia, Batha și Ubbink. Se mai poate observa și faptul că a folosit un singur jucător Under 21 în formația de start, cel mai probabil această decizie venind după ce FRF și LPF au anunțat că în viitorul campionat va fi obligatoriu folosirea unui singur jucător care se încadrează în această categorie de vârstă.

  Cu excepția lui Ilie, care s-a întors la Arad, dar și a lui Benga, Vorobjovas și Isac, care sunt în refacere după mai vechile accidentări, antrenorul echipei arădene a folosit toți jucătorii avuți la dispoziție. Pe bancă a rămas și portarul Mociu, Balint alegând să-i folosească doar pe Iacob și Balauru.

  Partida a fost una echilibrată, cu multe ocazii la ambele porți. Scorul a fost stabilit încă din minutul 21, atunci când Marjanovic a egalat pentru Gorica după ce anterior Hora a deschis scorul pentru UTA încă din minutul 10.

  UTA: Iacob-Tomozei, Erico da Silva, Medjimorec, Baravykas-Passaglia, Batha-Miculescu, Ubbink, Bustea-Hora.

  UTA în repriza a doua: Balauru-Vukcevic, Erico, Baravykas, Shlyakov-Batha, Tudor-Antal, Roger jr. Negoescu-Hora. Au mai intrat: Mar, Tomozei, Mercioiu și Mihai

  HNK Gorica: Kotarski – Zavalic, Marjanovic, Jovicic, Zorica – Babec, Junior -Sroler, Mitrovic, Lovric – Brodic.

  Au mai jucat: Banic, Steenvorden, Kirzmanic, Keita, Prsir, Kalik, Adzic, Vjerovatno, Janusic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.