luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA are un nou team-manager: Costea în locul lui Grădinariu! Unde va juca și cine va juca pentru UTA rămâne încă de văzut… (Foto)

  de Lucian Dănilă | 18 iunie 2018, 1:27 PM | Sport

  1

  UTA are parte de o nouă vară fierbinte. Curtezani din toate zările s-au perindat pe la Arad interesați oarecum de soarta „Bătrânei Doamne”. A venit Marius Stan, fostul primar al Galațiului și campion al României cu Oțelul în 2011 în calitate de manager. A venit și un italian, Roberto, dar momentan a plecat și acesta…

  Roberto nu o vrea el pe UTA, ci italienii cu bani din spatele lui, poveste pe care am tot auzit-o în ultimii 20 de ani. Vedem ce va urma.

  Cert este că deocamdată nu se știe nici care vor fi sursele de finanțare care vor asigura salariile jucătorilor grupării arădene, nu se știe nici obiectivul, nici cu ce lot de jucători va fi abordat următorul campionat și nici care va fi rolul lui Alexandru Meszar în următoarea stagiune.

  La felul în care evoluează lucrările pe arena Motorul, aproape sigur că UTA va juca și în toamnă tot la Șiria. Când totul părea pregătit pentru montarea gazonului artificial pe Motorul, autoritățile s-au găndit că e nevoie și de nocturnă. Dar nu o instalație de nocturnă oficială, omologată pentru jocuri, ci doar una de antrenament, una care este formată din opt stâlpi care amână lucrările la gazon.

  Ceea ce știm este faptul că UTA are un nou team-manager în locul lui Codru Decebal Grădinariu. Acest lucru l-am dedus din comunicatul remis de club:

  „UTA se numără printre primele cluburi din liga secundă care încep pregătirea pentru noul campionat.

  În această după-amiază, la ora 16:30, staff-ul tehnic și jucătorii aflați sub contract se întâlnesc pentru un prim antrenament al campaniei pregătirii de vară din stagiunea 2018-2019. Alături de jucătorii rămași din efectivul ce a încheiat sezonul trecut, vor fi prezenți și fotbaliști vizați să întărească lotul.

  În aceeași ordine de idei, staff-ul primei echipe a fost completat prin cooptarea domnului Marian Costea, care va îndeplini rolul de team-manager” (comunicat UTA).

  Marian Costea a mai ocupat o astfel de funcție la FC Brașov.

  Codru Decebal Grădinariu va ocupa funcția de director general al clubului UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.