marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA ar putea câștiga cu 3-0 meciul cu Gaz Metan! Gruparea din Mediaș este aproape de faliment

  de Lucian Dănilă | 30 ianuarie 2022, 8:11 PM | Sport

  0

  Ceea ce nu a reușit pe teren din data de 25 octombrie 2021, UTA ar putea obține la „masa verde”. Astfel, arădenii ar putea câștiga cu 3-0 meciul pierdut pe teren propriu cu 1-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, grupare care este aproape de faliment din cauza uriașelor probleme financiare.

  Gaz Metan a primit două notificări în ultima lună, notificări prin care trebuie să plătească suma de 220.000 de euro jucătorului polonez Gikiewicz, fotbalist care nu a evoluat niciun minut pentru gruparea din Mediaș dar i-a fost reziliat unilateral contractul.

  Datoriile față de jucător vor crește zilnic, iar în termen de 30 de zile, începând cu data de 19 ianuarie, dacă nu se achită suma în totalitate, Gaz Metan riscă să fie blocată la transferuri sau depunctată, iar în cel mai rău caz, retrogradată.

  În aceste zile, fostul președinte al celor de la Mediaș, Ioan Mărginean, a câștigat un proces împotriva clubului, acesta având de primit 50.000 de euro în termen de 5 zile, altfel echipa va fi depunctată.

  Tot în ultimele zile, oficialii grupării din Mediaș a dorit să-l numească ca președinte al clubului pe arădeanul Răzvan Pleșca, cel care a apărat mai bine de un deceniu poarta Gazului și s-a retras în vară din activitatea sportivă, la vârsta de 38 de ani. Pleșca a refuzat postul.

  Astfel, este foarte probabil ca Gaz Metan să nu încheie această ediție de campionat și să se retragă până la finalul sezonului regulat. Datoriile față de proprii jucători sunt și ele foarte mari, fiind vorba de aproximativ jumătate de an de când aceștia nu și-au mai încasat salariile.

  Dacă Gaz Metan se retrage din campionat, vor rămâne valabile rezultatele obținute în turul campionatului, iar meciurile din retur vor fi pierdute toate cu 3-0.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.