UTA a defilat la Ineu! Vezi imaginile victoriei alb-roșilor

  de Lucian Dănilă | 8 noiembrie 2014, 7:48 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  UTA a câștigat la scor partida de la Ineu, după o evoluție în care a fost mult peste adversara sa. Arădenii au condus la pauză datorită golului lui Rus, iar în a doua repriză s-a descătușat, marcând alte trei goluri. Ineuanii au pus puține probleme la poarta lui Bodea, ei având o scurtă perioadă de dominare a jocului imediat după începerea reprizei secunde. Botiș, Hlistei și Leucuța sunt marcatorii din partea secundă. Prin această victorie UTA se menține pe poziția a treia, la un punct de liderul Mamma Mia Becicherecul Mic.

  CS Ineu – UTA 0-4 (0-1)

  Au marcat: Rus (16), Botiș (62), Hlistei (64), Leucuța (72)

  Ineu: Bak – Wild, Tudoroiu, Bilia, Talpaș, Tomuț, Georgiu (87 Boldiszar), Stănaia, Purece (72 Șulumberchean), Kocsis, Filimon. Rezerve: Gorun – Bun, Ciobanu, Boldiszar, Hrezdac, Șulumberchean, Cotoc.

  UTA: Bodea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă, Strătilă, Varga (67 Leucuța), Chindriș, C. Rus (63 Hlistei), Dragoș (46 Copil), Ousmane Gueye (74 Bulza). Rezerve: Mitrea – Suslak, Vlad Michel, Copil, S. Leucuța, Hlistei, Bulza.

  Arbitri: C. Brașoveanu – G. Suciu – M. Rigo (toți din Cluj).

  Observator FRF: Z. Ciev (Tm) și T. Biriș (Deva)

  Cum s-au marcat golurile?

  Min 16. Cipri Rus care a pus latul în careul mic și a trimis mingea în poartă după o fază creată de Strătilă și continuată de Ousmane Gueye, 0-1.

  Min 62. Botiș a reușit golul campionatului, așa cum a mai înscris și în Ungaria, cu o „foarfecă” de la 16 metri, mingea poposind sub bara porții lui Bak, 0-2.

  Min 64. Hlistei a marcat cu capul la o centrare perfectă a lui Ousmane în urma unui contratac rapid purtat de UTA, 0-3!

  Min 72. Leucuța a marcat pentru 4-0 cu un șut pe sub portar din interiorul careului după o fază creată de Hlistei.

  Etapa viitoare, la Arad vine echipa clasată pe primulo loc, Nuova Mamma Mia Becicherecul Mic.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.