UTA a ajuns în Antalya! Balint pregătește promovarea cu 25 de jucători deplasați în Turcia

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2020, 12:25 AM | Sport

  0

  UTA a ajuns ieri în Antalya, acolo unde Gyuszi Balint și staff-ul tehnic condus de el pregătesc sezonul de primăvară, unul la finalul căruia toți suporterii arădeni așteaptă promovarea în Liga 1.

  Gruparea arădeană este pe locul 1 înainte de reluarea campionatului, având 4 puncte mai mult decât a doua clasată, CS Mioveni și 6 mai mult decât Rapid, echipa aflată pe poziția a 3-a. Amicalul de vineri în compania celor de la Crișul Chișineu Criș a fost ultimul pe care UTA îl dispută la Arad până la primul joc oficial, cel de la Miercurea Ciuc din 21 februarie.

  „După revenirea din Antalya nu vom mai juca nici un amical. Vom pregăti meciul cu Csikszereda, având la dispoziție o săptămână în care să pregătim ultimele detalii dar și să ascuțim, cum spunem noi antrenorii, adică să mai scoatem oboseala”, spune Gyuszi Balint.

  Antrenorul echipei UTA spune că nu se mai gândește la transferuri. „Nu cred că se mai impune. Dacă va fi ca un anumit jucător de valoare să devină o oprtunitate, atunci da, dar altfel nu. Ne-am acoperit toate posturile, avem un lot omogen și mă bucură revenirea accidentaților Pușcaș și Ciucur. După plecarea lui Lorenzi, la mijlocul terenului stăm bine, avându-i pe Hrezdac și Isac, care au crescut mult, la fel și Vulturar, care a crescut și el, dar și experimentații Romario Moise și Cristi Pușcaș. În cazul lui Pușcaș, pot spune că el oricând poate fi o variantă și ca fundaș central dacă se impune acest lucru”, a continuat Balint.

  UTA se întoarce la Arad în data de 15 februarie.

  Lotul echipei UTA în Antalya:

  Iacob, Bolboașă, Opric – portari

  Andrei Rus, Tomozei, Fl. Ilie, Crișan, Melinte, E. Pașcu, Simo Roumpoulaku – fundași

  Oroian, Ciucur, Bustea, Hrezdac, Pușcaș, Moise, Isac, Miculescu, Ursu, Vulturar, Gavrilă – mijlocași

  Cipri Rus, Al. Ioniță, Buhăcianu, Jebari – atacanți

  Programul meciurilor amicale ale echipei UTA în Turcia:

  Miercuri, 5 februarie, ora 17: UTA – Racing Union (Luxemburg)

  Sâmbătă, 8 februarie, ora 11: UTA – Yenysey Krasnoyarsk (Rusia, Liga 2)

  Miercuri, 12 februarie, ora 11: UTA – Arsenal Tula (Rusia, Liga 1)

  Vineri, 14 februarie, ora 17: UTA – Vorslka Poltav U21 (Ucraina)

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.