USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Livada

  de - | 1 November 2019, 8:06 AM | Comunicate contra cost

  0

  În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoș, președinte al filialei județene, a prezentat candidata Uniunii pentru primăria comunei  Livada, în persoana doamnei Loredana Ciumpe.

  Loredana are 37 de ani, este antreprenor și mamă. Un om care nu a mai făcut politică dar foarte implicat de-a lungul timpului în viața comunității sale. Având respectul locuitorilor din Livada și Sânleani, Loredana este garanția că spiritul și valorile USR vor fi transpuse în proiecte benefice pentru locuitorii unei comunități în continuă creștere.

  Loredana Ciumpe, USR Livada: „Sunt o persoană deschisă și hotărâtă să îmi bazez activitatea pe consultarea cetățenilor. Comuna noastră trebuie să ofere cetățenilor condiții civilizate, cât mai apropiate de cele din mediul urban. Implicarea fondurilor europene trebuie să facă parte din soluțiile de finanțare, astfel ca proiecte precum canalizarea să poată fi realizate.

  Îmi mai propun asfaltarea străzilor din noile cartiere dar și o piață agroalimentară pentru producătorii locali și un muzeu al comunei. Pentru copii și tineri, doresc înființarea unui centru socio-cultural și al unui parc de aventură. De asemenea consider că trebuie îmbunătățită atitudinea angajaților din primărie, pentru a oferi servicii care să satisfacă cetățenii.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.