USR și-a prezentat candidații pentru primăriile Zădăreni și Bata

  de - | 16 august 2019, 3:52 PM | Comunicate contra cost

  0

  În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoș, președinte al filialei județene, a prezentat candidații Uniunii pentru primăriile Zădăreni și Bata, în persoana Cătălinei Șarcău, respectiv a lui Marius Palea.

  Cătălina Șarcău, președinte USR Zădăreni: „Avem nevoie de condiții cât mai bune pentru copiii noștri, pentru că atunci noi, cei tineri, vom avea motive să nu mai părăsim România. Numai noi avem puterea de a construi comunități prospere, unde să trăim la fel ca cei de afară.

  M-am alăturat USR și am intrat în cursa pentru Primăria Zădăreni deoarece sunt zeci de ani în care lucrurile au stagnat, în care nu s-a reușit dezvoltarea localităților unde trăim. Acest lucru este posibil prin profesionalism, cinste și corectitudine, exact ceea ce îmi propun să ofer comunei mele”.

  Marius Palea, președinte USR Bata: „Îmi asum candidatura pentru Primăria comunei Bata deoarece vreau să schimb viața oamenilor de aici. Eu sunt plecat din țară de mulți ani, am văzut cum trebuie făcute lucrurile pentru ca oamenii să beneficieze de condiții cât mai bune.

  Cea mai mare problemă a comunităților din mediul rural este lipsa locurilor de muncă, iar soluția este să atragem în zonele noastre antreprenorii care sunt dispuți să investească. Fiecare zonă are câte ceva de oferit, numai că aceste lucruri trebuie transmise investitorilor, din țară sau străinătate. Eu tocmai aceasta îmi doresc să fac, în beneficiul locuitorilor din comuna Bata”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.