marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  USR și-a lansat candidatul pentru primăria Vladimirescu

  de - | 7 septembrie 2019, 6:27 PM | Comunicate contra cost

  0

  Uniunea Salvați România a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul USR Arad, candidatul la primăria comunei Vladimirescu, în persoana lui Raul Rareș Duca.

  Mecanismele democratice și autonomia deciziei filialelor sunt principii esențiale, care asigură succesul unei organizații unde meritocrația este o valoare de frunte. Raul Duca a fost desemnat pentru această candidatură prin votul democratic al membrilor filialei USR Vladimirescu, așa cum ne-a expus președintele filialei, Artur Brădean.

  Introducerea candidatului a fost făcută de președintele USR Arad, Vlad Botoș și de președintele filialei locale. Raul Duca este manager la una dintre cele mai importante companii din județul Arad, cu o carieră de succes, plecat de jos și promovat apoi pe baza propriilor rezultate.

  Raul Rareș Duca, USR Vladimirescu: „Pentru mine este important să formăm în primăria Vladimirescu o echipă care să conlucreze pentru binele localității. Ceea ce trebuie schimbat, este interesul individual cu cel al comunității.

  Pentru viitor, avem nevoie să atragem mai multe venituri în bugetul local, să obținem finanțări nerambursabile pentru proiecte prin care să îmbunătățim calitatea serviciilor publice în Vladimirescu. Cu toții ne dorim să avem condițiile unui oraș în comuna noastră.

  Eu în viață am obținut totul prin priceperea și munca mea, colaborând cu oamenii și ajutându-i să dea tot ce pot ei mai bun. Sunt decis să continui implicarea civică de până acum cu o activitate politică dedicată tot cetățenilor. Cu ajutorul celor din jur sper să schimb în bine locul unde trăim, pentru că îmi doresc un viitor mai bun pentru copiii noștri”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.