USR și-a anunțat candidatul la Primăria comunei Șofronea

  de - | 3 august 2019, 10:08 AM | Comunicate contra cost

  0

  Florentin Costea are 44 ani, este căsătorit și are doi copii. Trăiește în Șofronea de peste 40 de ani și este președintele filialei locale a Uniunii Salvați România din localitate, organizație care l-a desemnat pentru a candida la alegerile locale din 2020, pentru funcția de primar.

  Florentin Costea, președinte USR Șofronea: „Mi-am propus ca transparența să fie criteriul de bază în cheltuirea banilor publici, toate proiectele și investițiile pe care le voi propune vor fi supuse dezbaterilor publice pentru ca cetățenii comunei noastre să se poată implica în sfârșit activ în toate deciziile luate. Competența va fi un alt criteriu după care mă voi ghida. Echipa pe care am adunat-o în jurul meu este aleasă pe baza competenței și profesionalismului, pentru că doar astfel vom putea moderniza comuna noastră.

  De mai bine de 20 de ani lucrez în mediul privat unde am contribuit la dezvoltarea în zona de vest a mai multor afaceri. Tot aici am învățat că unele dintre criteriile care stau la baza dezvoltării de orice fel sunt seriozitatea, profesionalismul și munca în echipă.

  De ce candidez:

  – iubesc localitatea în care trăiesc și m-am implicat mereu ca cetățean în a rezolva problemele locale;

  – sunt o voce a oamenilor care își doresc o implicare activă în dezvoltarea comunei noastre;

  – sunt tatăl a doi băieți și acest lucru mă motivează în plus să lupt pentru comunitatea noastră. Prea mulți tineri părăsesc comuna și e momentul să le creăm oportunități aici;

  – Îmi doresc o localitate în care copiii să aibă un viitor demn iar oamenii în vârstă să trăiască decent.

  Ne-am săturat cu toții de promisiuni politice. De aceea cred ca a venit vremea pentru o schimbare iar schimbarea se poate face doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, prin proiecte concrete susținute de comunitate, indiferent de convingerile politice sau religioase pe care le avem.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.