sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  USR PLUS: Vizită a ministrului transporturilor, Cătălin Drulă, în județul Arad

  de - | 5 iulie 2021, 9:38 AM | Comunicate contra cost

  0

  Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, s-a întâlnit cu o delegație a USR PLUS Arad, înainte de deplasarea la tunelul feroviar care se construiește în apropiere de Bătuța, pe linia de cale ferată Arad – Simeria.

  Din partea filialei au fost prezenți președintele organizației, Răzvan Anghel și cei doi parlamentari USR PLUS de Arad, deputatul Adrian Wiener și senatorul Sergiu Vlad.

  Au fost abordate subiecte care țin de infrastructura de transport a județului nostru, de proiectele care sunt în derulare sau urmează a fi implementate. Printre acestea, amintim:

  Finalizarea pasajului peste centura rutieră a municipiului, unde acum se lucrează la proiectul tehnic pentru restul rămas de executat. În măsura în care administrația locală își respectă angajamentele privitoare la exproprierea terenurilor necesare, lucrarea poate continua, cu termen la finele lui 2022;

  Foarte curând, traficul de marfă va reveni pe autostradă, ceea ce va reduce aglomerația în zona dintre Arad și Vladimirescu și totodată disconfortul din cartierul Gai. După reabilitarea căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș, între Arad și Vladimirescu va exista un pasaj peste linia de tren, care va fluidiza traficul;

  Reabilitarea căii ferate Arad – Simeria este o lucrare care va permite ca deplasarea cu trenul între Arad și Deva să se reducă la o oră, de la 3 cât durează în prezent.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.