duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR PLUS: Punem lucrurile pe făgașul normal

  de - | 27 februarie 2021, 8:56 AM | Comunicate contra cost

  0

  Sergiu Cosmin Vlad, senator USR Arad: „În această săptămână, proiectul de buget a parcurs în Parlament etapa analizei în cadrul comisiilor de specialitate. Personal, am avut ocazia să particip la dezbaterile din comisiile de mediu, comunicații, muncă și justiție.

  După o lungă perioadă în care bugetul a fost utilizat ca instrument pentru cumpărarea de voturi, anul acesta va fi al responsabilității și al investițiilor. Asta înseamnă că pentru a depăși criza economică în care ne-a adus pandemia trebuie să creștem substanțial sumele investite de stat.

  Este o soluție normală în orice perioadă de scădere economică, în care trebuie să apărăm locurile de muncă și antreprenorii puternic afectați de restricții. Beneficiul este că aceste investiții se vor regăsi în salariile angajaților, apoi în consum, iar la final în taxele și impozitele plătite statului.

  Nu este defel un buget de austeritate, nu se taie salarii sau pensii. Numai că nu se poate trăi la nesfârșit pe datorie, iar ceea ce vom vota în zilele următoare este varianta corectă de a aduce bunăstare, punând lucrurile pe făgașul normal.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.