luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR PLUS: „PSD și PNL încearcă să vândă Aradul pe bucăți!”

  de - | 19 ianuarie 2022, 8:57 AM | Comunicate contra cost

  0

  2004 – 2022. După 18 ani de administrație Falcă – Bibarț, bugetul Aradului a ajuns așa de gol încât terenurile municipiului trebuie vândute clientelei de partid.

  Un gospodar bun are întotdeauna bani. Un gospodar bun are întotdeauna o gospodărie. Un gospodar bun nu trebuie niciodată să vândă din casă, el își închiriază proprietățile, face bani din ele, cumpără alte proprietăți și face mai mulți bani. Dar nu vinde. Un primar bun face bani aducând investitori pe terenurile municipiului, le concesionează, acordă facilități sau pur și simplu le arendează. Arădenii s-au ales, însă, și cu un primar prost, și cu un gospodar prost. Un gospodar care, în loc de administrație, face îngerași pe zăpadă, vorbește cu Moș Crăciun, dansează de Anul Nou, și se pozează cu clădirile renovate pe banii proprietarilor. Și care, mai nou, are pe lângă el un spiriduș obedient – roșu – galben.

  De aceea, mână în mână, azi, PNL cu PSD sub „josul” patronaj al primarului au vrut să vândă peste 7 hectare de teren agricol, intravilan, dintr-o zonă industrială a Aradului (spre Zădăreni). Suntem atât de săraci după 18 ani de PNL – PSD încât trebuie să ne vindem orașul pe bucăți?

  La această întrebare a consilierului local al USR Codrin Dacian Vlad, Călin Bibarț a răspuns cu nonșalanță că „terenul și așa stă gol între terenurile altora, deci ce să facem cu el?” Consilierul USR continuă: „L-am întrebat dacă îi cere de mâncare terenul respectiv, sau îl apasă pe piept? Are experiența unor alegeri în care a păcălit vreo 14.000 de arădeni să îl voteze, oare nu poate mai mult? A dat din umeri. PNL a votat, evident, pentru, el fiind obișnuit cu ”dînastea”. UDMR la fel, că n-are de ales. Robinetul banilor pentru ”cultură” este galben. iar PSD, de când s-a aliat cu galbenii cu cearcăne roșii, votează disciplinat vânzarea Aradului. Mierea e galbenă, dar PNL a lăsat acum și ceva degețele roșii în borcan.

  La următorul punct pe ordinea de zi vine ”bradul din plastic”, idee fixă a primarului Bibarț. În plină pandemie, cu școli în paragină și spitale în frig, cu facturi la gaz și la electricitate triple și cu (mai nou) ochii lui Lazăr Faur pe bursa energiei ca pe butelie, domnul primar a vrut musai brad. Să fie pe Crăciunul viitor, că anul ăsta, a lu´ Cionca fu mai falnic. Băieții cu degete roșii de la PSD au uitat cum au votat data trecută, au uitat cum s-au plâns că-i scump, că-i greu, că nu-i bun… Mâna sus, ochii la borcan! Vot pentru! UDMR la fel, se uita deja acolo. Pentru și ei!

  Doar USR și PMP împotrivă. Că doar noi avem ținere de minte. Și că, din păcate, doar noi am mai rămas consecvenți.
  Așa că mai avem încă terenuri, dar avem și brad de plastic de 100 000 de euro cu cost de asamblare-dezasamblare de 14.000 de euro anual și cu o greutate de 22 de tone.
  Tot anual. Până crapă marmura.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.