USR PLUS propune modificarea comisiilor în CJ Arad

  de - | 28 octombrie 2020, 12:28 PM | Comunicate contra cost

  0

  În cadrul primei ședințe a noului Consiliu Județean Arad, reprezentanții USR PLUS vor propune o nouă structură a comisiilor de specialitate, mai apropiată de competențele administrației județene.

  Răzvan Anghel, consilier județean USR PLUS: „Prin amendamentul pe care îl vom susține astăzi, dorim să adaptăm structura acestor comisii la domeniile de activitate principale ale instituției. Totodată, noi am analizat și modul în care a fost abordată această problemă de către administrațiile județelor vecine.
  Astfel, propunem o formulă tot cu 5 comisii, numai că structurată altfel:
  – Comisie pentru buget, activități economico-financiare și probleme juridice;
  – Comisie pentru sănătate și protecție socială;
  – Comisie pentru învățământ, activitățile social-culturale și sportive;
  – Comisie pentru infrastructură, amenajarea teritoriului și urbanism;
  – Comisie de administrare a serviciilor publice, pentru turism și relații externe.

  Considerăm că această organizare asigură o omogenitate mai mare a temelor abordate, ceea ce va crește calitatea dezbaterii și a avizelor date de respectivele comisii. În condițiile în care o comisie analizează proiecte cu teme similare, membrii ei se vor specializa și vor lua decizii corecte în mai mare măsură.
  Sperăm să avem sprijin din partea colegilor de la restul partidelor, să primeze eficiența muncii consilierilor, nu cutuma sau alte interese marginale. Vom vedea cum se votează, suntem încrezători că am avansat o propunere în beneficiul cetățenilor.”

   

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.