marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR PLUS Arad și-a ales conducerea județeană

  de - | 28 iunie 2021, 8:44 AM | Comunicate contra cost

  0

  198 de delegați, reprezentând 60 de filiale din județ și filiala municipală au votat în această duminică, 27 iunie, conducerea județeană a USR PLUS, Comisia de Arbitraj, cea de Cenzori și delegații care vor reprezenta filiala arădeană la Congresul Național al partidului din această toamnă.

   

  La eveniment a fost prezent și europarlamentarul Vlad Botoș, cel care s-a retras în luna ianuarie de la conducerea județeană. Perioada interimatului a fost asigurată de Răzvan Anghel, consilier județean.

   

  La aceste alegeri, primele după fuziunea cu PLUS, au candidat pentru funcția de președinte Răzvan Anghel și Ion Stan. Conducerea aleasă în urma votului este următoarea:

   

  Președinte al Filialei Județene:

  Răzvan-Paul Anghel

   

  Vicepreședinți:

  Adrian Wiener

  Vasile Cătană

  Ion Roman

  Oana-Adina Toma

  Florentin Costea

  Iulian Dronca

  Nicolae Marincei

  Maria Carmen Faur

   

  Membri:

  Vasile Bogdan Postăveanu

  Alexandra Maciulschi

  Ciprian Vornicu

  Sergiu-Răzvan Ferician

  Emanuela Tătar Ghiș

  Ioana AlinaPop

  Codrin Dacian Vlad

  Samuel Luca

  Adrian Achim

  AlexandraFilipaș

  Cristian PetruCrișan

  Mihaela CameliaGărdău

   

  Le mulțumesc colegilor din județ și municipiu pentru încrederea acordată prin votul de azi. Doresc să îl felicit pe colegul nostru Ion Stan și pe toți cei care au făcut un pas în față prin candidaturile lor.

   

  Va fi nevoie în continuare de muncă în echipă și de un efort colectiv pentru a putea schimba percepția arădenilor despre clasa politică, dovedind că suntem o alternativă matură și onestă. Avem obiective precise pentru următorul scrutin electoral și dorim să rămânem cât mai aproape de cetățeni, în fiecare comunitate.

   

  De altfel, invităm arădenii să urmărească, în presă sau în mediul online, activitatea colegilor noștri din administrație, să contribuie la viața cetății și – de ce nu- să ni se alăture la www.usr.ro/inscriere.” a declarat Răzvan Anghel, proaspăt ales președinte al filialei județene USR PLUS Arad.


   

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.