USR PLUS a preluat amendamentele suporterilor și ale clubului UTA

  de - | 19 aprilie 2021, 11:51 AM | Comunicate contra cost

  0

  Solicitările exprimate de suporteri și de reprezentanții clubului UTA au fost introduse prin amendamente ale USR PLUS în hotărârea CLM prin care Recons este desemnat administrator al Stadionului Municipal – Arena Francisc Neuman.

  Liderul consilierilor locali ai USR PLUS, Florin Stana, a amendat vineri proiectul de hotărâre prin care a fost aprobată documentația de atribuire prin concesiune a administrării Stadionului Municipal – Arena Francisc Neuman.

  Florin Stana, consilier local USR PLUS: „Atât clubul UTA cât și suporterii au formulat o serie de observații privitoare la contractul, caietul de sarcini și regulamentul prin care se atribuie Recons SA serviciul de exploatare a stadionului, observații care nu se regăseau în proiectul prezentat consilierilor.

  În urma consultărilor cu reprezentanții suporterilor dar și cu angajații Primăriei, am reușit să includem în hotărârea Consiliului Local recomandările făcute, astfel că Recons SA va trebui să prezinte:
  – un plan de lucrări privind activitatea de administrare, întreținere și exploatare a Stadionului Municipal care va cuprinde: numărul angajaților, calificarea acestora, tipul și frecvența acțiunilor pe care aceștia le vor îndeplini, o listă a echipamentelor și utilajelor care vor fi folosite de aceștia, precum și o descriere a acțiunilor prestate pentru întreținerea și exploatarea în bune condiții a stadionului;
  – un plan al lucrărilor de remediere a defecțiunilor și neconformităților identificate la Stadionul Municipal, în termen de 15 zile de la preluarea sa;
  – o procedură de valorificare prin închiriere a Stadionului Municipal și a spațiilor aferente, în vederea aprobării de către Consiliul Local al Municipiului Arad.

  Totodată, Regulamentul serviciului de administrare întreținere și exploatare a Stadionului Municipal va asigura prioritatea activităților și competițiilor organizate de cluburile sportive profesioniste, conform ierarhiei și nivelului competițional”.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.