USR Păuliș – o filială activă, spre beneficiul cetățenilor

  de - | 23 aprilie 2019, 10:57 AM | Comunicate contra cost

  0

  Filiala USR Păuliș a depus în luna Noiembrie 2018, prin deputatul USR Arad, Sergiu Cosmin Vlad, o interpelare adresată Ministerului Transportului prin care solicita înființarea unor noi treceri de pietoni în localitatea Sâmbăteni și reducerea vitezei de deplasare în comuna Păuliș.

  Ionuț Roman, președinte USR Păuliș: ,,Dat fiind faptul că în localitatea Sâmbăteni există doar două treceri de pietoni (situate în centrul localității), am solicitat Ministerului Transporturilor și Consiliului Județean Arad înființarea unor noi treceri de pietoni, pe DN7 precum și pe DJ708C.

  În urma interpelării, CNADNR Timișoara și Consiliul Județean Arad vor înființa treceri de pietoni în localitatea Sâmbăteni: o trecere nouă pe DN7 la intrarea în Sâmbăteni dinspre Arad, o trecere de pietoni nouă pe DN7 la intersecția cu drumul care duce spre Ghioroc și o trecere de pietoni pe drumul care duce spre Ghioroc în dreptul stației de tramvai. Pentru că în vecinătatea viitoarelor treceri de pietoni nu există trotuare prin care pietonii să ajungă în siguranță la traversări, am depus la Consiliul Local al comunei Păuliș o sesizare prin care solicităm construcția trotuarelor respective.

  Pentru siguranța copiilor dar și a tuturor participanților la trafic, am solicitat CNADNR Timișoara reducerea vitezei de deplasare a tuturor autovehiculelor care tranzitează comuna Păuliș, la 50km/h, primind un răspuns pozitiv în acest sens.

  Ținând cont de extinderea ca și suprafață a localității Sâmbăteni, am solicitat Consiliului Județean Arad precum și Consiliului Local al comunei Păuliș prin intermediul deputatului USR Arad, Sergiu Cosmin Vlad, înființarea în dreptul primei străzi din Sâmbăteni a unei noi stații de tramvai. Din răspunsul primit de la Consiliul Județean Arad, rezultă faptul că sunt de acord cu acest proiect, doar că de amenajarea propriu zisă trebuie să se ocupe Consiliul local Păuliș. Am solicitat acest lucru Consiliului Local al comunei Păuliș și vom urmări îndeaproape ca acest lucru să se realizeze.”

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.