joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR: Locul României este în Europa!

  de - | 10 ianuarie 2019, 9:48 AM | Comunicate contra cost

  0

  Astăzi se desfășoară la București ceremonia de preluare a președinției Consiliului Uniunii Europene de către România. Tot astăzi, țara noastră are nevoie mai mult decât oricând de un efort susținut pentru a opri actuala guvernare din cursa spre o autocrație al cărei efect va fi sărăcirea generală a populației și pierderea majorității avantajelor aduse de democrație.
  La doi ani de la alegerile din 2016, mai nimic nu a rămas din promisiunile cu care actuala coaliție a câștigat majoritatea. Măririle de salarii și pensii sunt înghițite de creșterea prețurilor la alimente și energie, de dobânzile tot mai mari, care îi penalizează pe cei care s-au împrumutat, de taxele majorate. Alte sporuri promise sunt amânate sau suspendate.
  În același timp, îndatorarea României crește, bugetul național este pe cale să depășească deficitul admis, cursul valutar tocmai a atins un maxim istoric. Suntem tot mai departe de ținta de adoptare a monedei comune, iar guvernarea pune presiuni gratuite asupra mediului de afaceri, într-o căutare populistă a țapului ispășitor. Investițiile în infrastructură nu au produs nici măcar 100 de km de autostradă în 2018, ca să nu mai vorbim de spitale regionale sau alte investiții majore.
  În plan social populația scade, tinerii educați fiind cei care părăsesc cel mai adesea țara. Suntem codașii Europei la învățătură, cu cel mai ridicat procent al abandonului școlar. Speranța de viață se găsește semnificativ sub media europeană, sistemul sanitar dând rateuri la nesfârșit. Infractorii sunt eliberați din penitenciare și sunt pregătite măsuri pentru o amnistie și grațiere care să scape de răspundere toți politicienii cu probleme penale.
  În același timp, USR a strâns semnăturile a peste un milion de români care doresc să scape țara de corupți, semnături blocat de Liviu Dragnea și PSD în Parlament. USR este singurul partid din țara noastră care și-a desemnat candidații la Parlamentul European prin votul democratic al tuturor membrilor. USR este partidul care va lupta pentru traiectoria europeană a României.
  Nevoia de schimbare se regăsește în majoritatea celor care doresc să trăiască decent, în conformitate cu valorile occidentale. Unica soluție este implicarea cât mai multor cetățeni cinstiți în politică, precum și participarea masivă la alegerile care urmează. USR va candida în această primăvară la alegerile europarlamentare cu o echipă tânără, competentă, decisă să schimbe imaginea politicianului român în Europa.
  Fii alături de USR! www.usr.ro/inscriere/


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.