miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  USR dorește dezbaterea soluțiilor privind traficul

  de - | 10 decembrie 2021, 3:07 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierii locali ai USR au solicitat astăzi Primăriei organizarea unei prezentări a Studiului de trafic realizat pentru cartierul Micălaca, înainte de a supune la vot soluțiile propuse.

  Măsurile de acest tip afectează calitatea vieții arădenilor și au efecte pe termen lung. Studiul vizează, deocamdată, un singur cartier al Aradului, dar cel mai probabil vor urma astfel de studii și pentru restul zonelor.

  În viziunea noastră, prezentarea are rolul de a detalia și explica decidenților din Consiliul Local măsurile propuse, precum și de a favoriza fundamentarea și formularea unor eventuale amendamente.

  În acest sens, la întâlnire trebuie să participe, alături de consilierii locali, cel puțin reprezentanți ai echipei care a întocmit studiul, reprezentanți ai departamentelor de specialitate din Primărie, ai Poliției Locale și Poliției Rutiere Arad.

  În speranța că Primăria va da curs acestei solicitări, grupul consilierilor locali ai USR își afirmă disponibilitatea la dialog pe această temă, înțelegând deplin importanța măsurilor privitoare la trafic și impactul acestora asupra confortului cetățenilor.

  Pentru toți cei interesați, pe pagina web a Primăriei Arad poate fi consultat „Studiul de trafic pentru reglementarea circulației pe drumurile publice din cartierele municipiului Arad”, la această adresă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.