USR: Care este soluția pentru gropile din Arad?

  de - | 31 ianuarie 2019, 11:34 AM | Comunicate contra cost

  0

  Pentru a veni în sprijinul Primăriei, care în Arad nu poate plomba gropile fără ”inventar”, am cerut cetățenilor să ne trimită imagini cu străzile pe care circulă zilnic. Situația este gravă, iar administrația trebuie să ia de urgență măsuri, folosind obligatoriu materiale adecvate sezonului.

  Asfaltarea de proastă calitate din municipiul nostru obligă arădenii ca în fiecare iarnă să circule pe străzi pline de gropi, cu consecințe neplăcute asupra propriilor autoturisme și buzunare. În același timp, cei care trebuie să repare drumurile trag de timp, inventează măsuri aberante precum recentul inventar lansat de primar, pentru a reduce costul lucrărilor.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: ”Imaginile trimise de arădeni sunt elocvente și credem că primarul se poate apuca de treabă, fără să se mai ascundă în spatele acelui inventar. Să ia gropile la rând și să le repare este cea mai simplă soluție.

  Anul trecut s-au cheltuit 27 de milioane de lei pentru repararea drumurilor, adică îndeajuns pentru mixtură la rece (scumpă dar care se poate folosi atunci când este frig) care să acopere integral 50 de km de străzi. Acum se trage de timp, pe nervii și banii cetățenilor, în așteptarea primăverii, când constructorii ar putea folosi asfalt cald, la jumătate de preț. Sau îl folosesc chiar acum, cu durabilitate zero.

  Îi cer primarului să stea mai mult în Arad în aceste zile și să coordoneze reparația drumurilor. Să îi oblige pe prestatori să folosească material corespunzător sezonului, adică mixtură asfaltică aplicabilă la rece, pentru ca reparațiile să fie trainice.

  Foto: https://www.facebook.com/USRArad/posts/2421088974621545


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.