USR are o nouă filială, în orașul Pecica

  de - | 13 noiembrie 2018, 5:53 PM | Comunicate contra cost

  0

  Uniunea Salvați România a mai crescut în județul Arad cu cu o nouă organizație locală, în orașul Pecica, pe structura unui grup de inițiativă condus de domnul Alexandru Chereș.

  Ședința de constituire a avut loc la sediul din Arad, în prezența președintelui Vlad Botoș, a vicepreședinților Ion Stan și Răzvan Anghel, precum și a altor membri ai USR. Noii colegi din Pecica și-au ales organele de conducere și control, președinte fiind ales domnul Alexandru Chereș. De profesie inginer, a lucrat în mediul privat și dorește să construiască o echipă puternică, împreună cu care să contribuie la rezolvarea problemelor comunității.

  Alexandru Chereș, președinte USR Pecica: „Am ales să mă alătur echipei USR, deoarece aici am găsit colegi interesați de buna administrare a fondurilor publice, de gestiunea eficientă a resurselor comunității, de schimbarea ofertei politice.

  USR vine cu o nouă abordare, punând accent pe profesionalismul celor care intră în administrație, calitate care trebuie dovedită în activitatea din mediul privat, acolo unde contează eficiența și rezultatele. Pentru a fi un bun consilier sau primar, trebuie să-ți fi dovedit calitățile în primul rând în mediul privat.

  Îmi doresc să creștem echipa din Pecica, să oferim o alternativă curată la vechii politicieni, iar cetățenii să aibă încredere că le vom reprezenta corect și transparent interesele. Aștept să ni se alăture toți cei care consideră că un bun politician este o persoană integră, care face politică pentru binele comunității”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.