joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR are o nouă filială, în comuna Mișca

  de - | 26 noiembrie 2018, 1:17 PM | Comunicate contra cost

  0

  Uniunea Salvați România a înființat o nouă filială locală în comuna Mișca, din partea de nord a județului, pe structura grupului de inițiativă coordonat de domnul Adrian Panaghiu.

  Ședința de constituire a avut loc în prezența președintelui filialei județene Arad, Vlad Botoș, a senatorului Adrian Wiener, a deputatului Sergiu Vlad, a vicepreședintelui USR Arad – Ion Stan. Membrii noii organizații din Mișca și-au ales organele de conducere și control, președinte fiind ales domnul Adrian Panaghiu, de profesie inginer.

  Adrian Panaghiu, președinte USR Mișca: ”Am intrat în USR cu gândul de a schimba ceva în administrație. Avem nevoie de ordine, de eficiență, de profesionalism. Nevoile comunității vor fi cel mai bine rezolvate dacă vom fi transparenți, dacă îi vom consulta constant pe cetățeni.

  Soluția pentru dezvoltarea mediului rural este atragerea cât mai multor finanțări din bani europeni. USR se va implica foarte serios în această direcție, avem colegi care sunt buni specialiști și care vor pune umărul pentru a ne ajuta.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.