sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR are o nouă filială, în comuna Cermei

  de - | 13 februarie 2020, 12:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR continuă să se extindă în județul Arad, la finele săptămânii trecute înființând o filială în comuna Cermei.

  Noua organizație s-a constituit pe structura grupului de inițiativă condus de domnul Mariș Gheorghe, cel care a fost ales președinte al USR Cermei. Au fost prezenți la eveniment colegi din USR Arad și Dezna, conduși de vicepreședinții Stan Ion și Flavius Dumitraș.

  Gheorghe Mariș, președinte USR Cermei: „Am decis să intru în USR alături de colegii din organizație pentru a schimba în bine viața comunei noastre. Avem o mare problemă legată de locurile de muncă, ele fie lipsesc, fie sunt la distanță de noi.

  Suntem deciși să ne implicăm deoarece acum lucrurile stau pe loc. Sunt convins că se pot face lucruri bune folosind în primul rând banii europeni, pentru a construi infrastructură, pe care să o folosim în atragerea de investitori.

  USR este partidul oamenilor care vin din viața reală, a celor care muncesc din greu pentru a-și câștiga pâinea și care plătesc taxe, de multe ori fără a primi ceva în schimb. Acest lucru trebuie schimbat, statul și mai ales administrațiile locale trebuie să-și onoreze obligațiile față de cetățeni.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.