joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR are filiale în toate orașele din județul Arad

  de - | 20 noiembrie 2018, 12:48 PM | Comunicate contra cost

  0

  Uniunea Salvați România a înființat o nouă filială locală, în orașul Sântana. Cu aceasta, USR acoperă cu rețeaua sa toată zona urbană, iar în total, 70% din populația județului.

  Ședința de constituire a avut loc în prezența vicepreședintelui USR Arad, Ion Stan, precum și a altor membri ai USR. Noii colegi din Sântana și-au ales organele de conducere și control, președinte fiind ales domnul Onisim Tomuța. Activează ca antreprenor în mediul privat și dorește să își aducă contribuția la dezvoltarea orașului în care locuiește.

  Onisim Tomuța, președinte USR Sântana: „Sântana este printre localitățile cu cel mai mare număr de locuitori din județ, în afara municipiului Arad. Din păcate, trecerea la statutul de oraș nu a însemnat automat o îmbunătățire a vieții pentru locuitorii săi.

  Implicarea mea și a colegilor din USR Sântana va urmări modernizarea orașului în care locuim, pentru a avea cu toții condiții de viață demne de statutul de oraș. Printr-o mai bună administrare a fondurilor, prin gestiunea eficientă a banilor publici, sunt convins că vom reuși.

  USR își propune să aducă în politică și în administrație oameni cinstiți, oameni care să respecte legile și regulile bunului simț. Profesionalizarea și transparentizarea administrației sunt deziderate ale USR fără de care nu putem pretinde o viață mai bună”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.