USR are filială și la Fântânele

  de - | 7 februarie 2020, 8:42 AM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Procesul de extindere al USR continuă, recent fiind constituită o nouă organizație, în comuna Fântânele.

  Ședința de constituire a avut loc sâmbătă, 01.02.2020, cu participarea președintelui USR Arad, Vlad Botoș, a vicepreședinților Ion Stan și Samuel Luca, precum și a altor colegi. Filiala Fântânele a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de domnul Ștefan Ardelean. El este antreprenor și a fost ales președinte ai noii organizații.

  Ștefan Ardelean, președinte USR Fântânele: „M-am alăturat USR deoarece aici am găsit colegi dispuși să muncească pentru comunitățile lor. Avem nenumărate probleme, în special în mediul rural, pe care actualii politicieni nu le-au rezolvat.

  Comuna Fântânele are nevoie de drumuri, multe dintre ele fiind de pământ, trebuie să rezolvăm problema apei, trebuie introdusă canalizarea. Oamenii duc lipsa activităților culturale și sportive.

  Împreună cu colegii din organizație și cu celelalte filiale, dorim să facem un alt fel de politică, să înlocuim metehnele vechilor partide. Ne vom orienta spre utilizarea banilor europeni, pentru proiecte cu care să rezolvăm problemele satelor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.