duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR are 6 filiale noi în județul Arad

  de - | 2 martie 2020, 9:46 AM | Comunicate contra cost

  0

  Filiala județeană Arad a Uniunii Salvați România a crescut cu 6 noi organizații, la finalul recent încheiatei săptămâni.

  Începând de vineri și până duminică, filiala Arad a avut o activitate intensă, în ceea ce privește extinderea județeană. Au fost constituite nu mai puțin de 6 noi filiale, în localitățile Cărand, Dieci, Hălmăgel, Pilu, Șepreuș și Tauț.

  Acest lucru a fost posibil datorită unui efort întins pe mai multe săptămâni, al echipei responsabile cu extinderea. Au fost purtate numeroase discuții în teritoriu, pentru identificarea și atragerea în partid a cât mai multor persoane tinere, care nu au mai făcut politică până acum.

  USR este fidel angajamentului de a aduce în organizație oameni cinstiți și integri, care să se implice pentru a servi interesele comunității lor. Deși nu este o condiție, ne mândrim cu faptul că alături de noi vin foarte mulți tineri.

  Efortul de userizare a județului va continua, pentru un rezultat cât mai bun la alegerile locale. Înființarea filialelor este doar primul pas, urmat de cursuri de pregătire efectuate săptămânal. Dorim nu doar să aducem oameni harnici, cinstiți și buni profesioniști în politică, dorim și ca aceștia să fie buni cunoscători ai administrației locale.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.