duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  USR Arad: Vremea naftalinei

  de - | 22 iunie 2020, 12:09 PM | Comunicate contra cost

  0

  Dragi arădeni, a sosit vremea naftalinei… Administrația lui Gheorghe Falcă scoate de la păstrare vechile promisiuni, de acum 4, 8 și chiar 12 ani, în speranța că ulciorul va merge la apă, încă o dată.

  Poveștile vechi sunt spuse din nou, pentru aceleași urechi, care le-au auzit la fiecare ciclu electoral. Sunt ambalate cât mai frumos și sunt strigate cât mai tare, pentru a-i convinge pe arădeni că trăim într-un oraș sigur, curat, prosper, cu un viitor luminos.

  Realitatea însă, ne spune altceva: Oradea este un exemplu între toate municipiile României. Sibiu, Alba Iulia, Deva, au realizat proiecte pentru care sunt apreciate de numeroșii turiști care le vizitează. Nu mai vorbim de Cluj-Napoca sau Timișoara. În acest timp, pe noi nu ne-au lăsat alții să facem, după cum ne explică de fiecare dată Gheorghe Falcă.

  Să vorbești despre spații verzi, Cetate, Ștrand, este o insultă la adresa fiecărui arădean care nu a fost în comă în ultimii 10-15 ani. După ce ai distrus Ștrandul din cauza unui conflict personal, după ce ai avut Cetatea zece ani și ai pierdut-o, după ce ai pus pietre în loc de iarbă și ai distrus stadioane, cine te mai crede?

  Din fericire, avem rețele de socializare, vedem cum alții pot ceea ce la noi nu se poate și suntem tot mai rezistenți la păcăleală. Să faci un șantier o dată la patru ani și să scoți de la păstrare aceleași promisiuni nu mai este suficient.

  Este evident că a venit timpul să schimbăm Aradul. Putem avea profesioniști în administrație, capabili să gestioneze proiecte ample. Putem fi conduși de oameni onești, care să ne folosească banii eficient.

  PS: Așteptăm cu nerăbdare ca domnul Falcă să ne anunțe că vom fi primul municipiu care lansează o rachetă către Lună și că vom achita datoria externă.

  PPS: Dacă vă place ce avem acum, veți alege ce este acum. Dacă nu, nu!

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.