USR Arad vă invită la prima dezbatere a candidaților

  de - | 27 august 2019, 12:58 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad organizează prima dezbatere din cursa internă pentru desemnarea candidatului propriu la Primăria Municipiului Arad. Evenimentul este public și va avea loc joi, 29.08, la sediul PN Lunca Mureșului, din pădurea Ceala, de la ora 18:30.

  Desemnarea candidatului susținut de USR Arad prin alegeri primare reprezintă o ruptură față de un sistem care a eșuat. Alegerea contracandidaților de către formațiunile politice consacrate fie prin jocuri de culise, fie prin interveniții de la București, a blocat construcția unei alternative politice acceptată de către arădeni și a condus la absenteism.

  Cunoașterea candidaților și a soluțiilor pentru Arad trebuie făcută din timp, pentru simplul fapt că așa este normal și firesc. Arădenii trebuie să cunoască persoana care va ocupa fotoliul de primar deoarece de competența și buna credință a acestei persoane vor depinde servicii publice care influențează semnificativ viața noastră și a celor dragi.

  Prima dezbatere din seria celor patru incluse în programul de desfășurare a alegerilor primare va avea ca teme situația mediului, a spațiilor verzi, a poluării, precum și a sistemului centralizat de termoficare din orașul nostru. Vom avea ocazia să cunoaștem viziunea și obiectivele fiecărui candidat, precum și răspunsul acestora la diverse întrebări relevante.

  Vă invităm așadar să luați parte la această primă dezbatere, joi, 29.08, la sediul PN Lunca Mureșului, din pădurea Ceala, de la ora 18:30. Mai multe detalii despre alegerile primare ale USR Arad, candidați, etc. pot fi găsite pe pagina dedicată, www.arad2020.ro.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.