duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: „USR Arad și-a desemnat democratic, prin vot intern, candidații pentru Primăria și Consiliul Local Arad” (P)

  de - | 27 februarie 2024, 2:43 PM | Comunicate contra cost

  0

  Membrii USR Arad au fost convocați la vot sâmbătă, 24 februarie 2024, pentru a decide candidații partidului pentru Primăria Arad și Consiliul Local. După dezbaterea internă de vineri seara, candidații au fost validați nominal, conform Statutului, în seara zilei de luni, 26 februarie 2024.

  Adrian Wiener, actual deputat USR Arad, a fost ales candidatul USR pentru funcția de Primar al Municipiului Arad. Acesta a câștigat competiția internă în fața consilierului local Dorian Curcanu, obținând susținerea majoritară a membrilor USR Arad.

  Tot sâmbătă, 24 februarie 2024, membrii USR Arad au votat și lista candidaților pentru Consiliul Local Arad, validată ulterior de forul județean de decizie, conform Statului partidului. În ordinea stabilită prin votul membrilor USR Arad, primele nume din listă sunt următoarele:

  Daniela-Arieta Săbău (actual consilier local)

  Dorian Curcanu (actual consilier local)

  Sergiu Vlad (senator USR)

  Cătălin Costea (actual consilier local)

  Florica Țărnău

  Dan Ciobanu

  Ciprian Vornicu

  Emanuela Tătar-Ghiș

  Nicolae Marincei

  Ladislau Szoke

  Florin Stana (actual consilier local)

  Iulian Dronca

  Gabriel Pataki

  Într-un prim mesaj adresat comunității arădene, Adrian Wiener a spus: „Sunt onorat să intru în această bătălie vitală pentru soarta orașului. În 2024 nu ne mai putem permite să lăsăm orașul pe mâinile lor. Aradul este capturat de 20 de ani de o structură politică profund coruptă, decuplată de interesul public, cu comportament de clan. Multă lume i-a votat, crezând că astfel, se opune PSD-ului lui Dragnea, Năstase, Iliescu. Acum, liberalii s-au unit cu PSD-ul, creând partidul unic. Este cea mai mare amenințare pentru democrație pe care a văzut-o România după 1989.

  Candidez la Primăria Arad pentru că nu vreau să îmi plece copiii din țară. Pentru că nu pot să stau cu mâinile-n sân. E aproape o reacție de apărare.

  Pentru că merităm mai mult. Cu toții. Pentru că știu că putem să ne facem bine. Împreună. Acasă.”

  USR Arad reconfirmă angajamentul său față de principiile transparenței și participării democratice în procesul de selecție a candidaților. Nevoile și speranțele arădenilor sunt centrale în angajamentul USR Arad pentru o administrație locală responsabilă și eficientă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.