USR Arad: Solicităm remedierea situației de la Spitalul Județean!

  de - | 3 iulie 2020, 12:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Echipamentele de climatizare ale blocului operator de la Spitalul Județean Arad nu mai funcționează de foarte multă vreme. USR Arad a adresat o solicitare imperativă Consiliului Județean Arad.

  În ultimele zile, temperatura înregistrată în blocul operator al Spitalul Județean Arad a urcat până la valori de 35 de grade Celsius, dublu față de temperatura recomandată pentru desfășurarea în bune condiții a intervențiilor medicale (16-18 grade).

  Deși există aparate de climatizare, ele nu funcționează. Din informațiile primite, nu s-a asigurat mentenanța pentru acestea, furnizorul desemnat reclamând întârzierea plăților. În aceste condiții, au fost suspendate intervențiile care nu reprezintă urgențe, unii medici refuzând chiar să mai intre în sala de operație.

  Situația are un impact negativ puternic asupra activității medicale, punând în pericol sănătatea arădenilor. Solicităm administrației, în speță Consiliul Județean, să remedieze de urgență problema și să asigure condiții optime pacienților din Arad.

  Acest tip de deficiență denotă o lipsă de organizare și de responsabilitate, absolut inacceptabile când este vorba de cetățenii cei mai vulnerabili, cei suferinzi. Nu este chiar atât de greu să prevezi că după primăvară vine vara și vei avea nevoie de climatizare.

  Numirea directorilor pe pile și relații de partid trebuie să înceteze. Angajamentul USR PLUS este de a administra cu oameni competenți și responsabili, singura variantă în care putem avea servicii publice funcționale.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.