luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad solicită retragerea sprijinului politic pentru consilierul PNL care a agresat-o pe Oana Toma în ședința Consiliului local Sântana

  de - | 3 septembrie 2022, 8:56 AM | Comunicate contra cost

  0

  Ședințele de consiliu local Sântana sunt transmise în direct pe internet. Acest demers menit să asigure transparență a scos la iveală, în ședința din 30 august, comportamentul violent al consilierului PNL Puia Silviu Cătălin vis à vis de colega noastră, consiliera Oana Toma.

  Imaginile și sunetul vorbesc de la sine.

  Răzvan Anghel, președinte USR Arad:

  „Este foarte îngrijorător să avem asemenea oameni în demnități publice. Politica se face demn, în slujba cetățeanului. Nu este firesc ca cineva să fie supus amenințărilor sau violenței fizice doar pentru că susține un alt punct de vedere.

  Înțeleg că domnul în cauză este profesor, ceea ce face și mai gravă ieșirea violentă din acea ședință. Suntem în fața unei crize majore de încredere a populației în clasa politică și în tot ceea ce ține de autoritatea statului. De aceea îi solicit de urgență lui Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, să retragă sprijinul politic consilierului Puia.

  O asigurăm pe colega noastră, Oana Toma, că munca pe care o depune la Sântana este apreciată și va avea toată susținerea noastră pentru ca pe viitor să nu mai fie expusă acestui tip de situații.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.