miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: scrisoare de intenție Dan Sfărăilă

  de - | 9 iulie 2019, 7:57 PM | Comunicate contra cost

  0

  Dan Sfărăilă este primul înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Arad. Mai jos găsiți scrisoarea de intenție și CV-ul său.

  Dragii mei USR-iști,

  Pentru cei care mă cunosc mai puțin, mă numesc Sfărăilă Dan, am 37 de ani, sunt căsătorit, tată a două fete. Sunt născut în orașul Arad, provin dintr-o familie de ingineri și am continuat această profesie de familie, fiind inginer absolvent al Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Inginerie, secția Automatizări, promoția 2005.

  Pe parcursul ultimilor 14 ani am lucrat în mai multe multinaționale din domenii diferite, printre care amintesc: Leoni Wiring System, Continental și în prezent Mahle, ocupând diverse funcții de execuție și conducere. Știu ce înseamnă munca și integritatea, am luptat mereu să ofer oamenilor de lângă mine încredere și respect, iar asta m-a ajutat să progresez.

  Ce am construit în USR?

  Implicarea mea în USR a început încă din anul 2016, fiind unul dintre membrii fondatori ai USR Arad. Întreaga mea activitate a fost inspirată de dorința implicării totale, fără a cere nimic în schimb. Am promovat imaginea acestui partid în mai multe runde de alegeri: parlamentare, locale și europarlamentare. V-am cunoscut în aceste campanii pe voi, toți, și știu că USR dispune de oameni profesioniști, dedicați și capabili să asigure o alternativă politică reală.
  În prezent sunt unul din liderii zonali ai frumosului cartier Micălaca, unde am obținut o bună recunoaștere zonală, în urma unor acțiuni încununate de succes.

  De ce candidez?

  În primul rând iubesc Aradul și cred cu tărie că orașul nostru trebuie să se transforme într-un oraș „verde”, curat dar mai ales sigur pentru toți locuitorii lui. Nu fac parte dintre cei care cred că le știu pe toate și experiența m-a învățat să îi ascult pe cei care chiar se pricep în diferite domenii, de aceea am lângă mine o echipă onestă, profesionistă, dispusă ca și mine să-și dedice câțiva ani din viață pentru a ridica orașul nostru acolo unde ar trebui să fie.
  Candidez pentru că sunt conștient că trebuie să ne asumăm răspunderea și să acționăm pentru toate schimbările pe care le dorim în jurul nostru. Noi, USR, suntem partidul oamenilor care lasă în urmă sintagma ”trebuie să se facă” și o înlocuim cu ”facem”.
  Alegerile interne pentru desemnarea candidatului USR la primăria Arad sunt un festival al democrației la care trebuie să luăm parte cât mai mulți, pentru a arăta tuturor că în acest partid există oameni noi, transparenți și integri, care vor demonstra că politica se poate face și „altfel”.

  Sunt Sfărăilă Dan și îmi doresc să candidez, alături de voi, pentru Primăria Municipiului Arad.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.