marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: Raport anual de activitate

  de - | 26 mai 2020, 10:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  Vlad Botoș, europarlamentar Alianța USR PLUS: „A trecut un an de zile de când românii au hotărât că USR PLUS este una dintre forțele politice care îi va reprezenta în Parlamentul European.

  Din acel moment am început să vă țin la curent cu activitatea mea în calitate de europarlamentar. Am avut postări zilnice despre ce facem și ce muncim, despre ce vedem și negociem pentru Europa, pentru România, despre ce învățăm aici și dăm mai departe.

  A fost un an dificil nu pentru volumul imens de lucru, nu pentru noutatea muncii într-o instituție europeană, ci, mai degrabă, a fost dificil să ne concentrăm doar pe anumite subiecte, când pe noi ne interesează toate.

  A fost dificil să aflăm câți bani ar putea atrage România și nu o face, fără a avea un motiv anume.

  A fost dificil să vedem fonduri bune, idei foarte bine intenționate pentru dezvoltarea tuturor țărilor membre, care în România nu sunt utilizate.

  Fiecare zi a fost un motiv de a învăța ceva nou și de a înțelege mecanismele, procedurile europene.

  Fiecare zi a fost o provocare. Alături de colegii mei, eurodeputații din Alianța USR PLUS, alături de colegii noștri asistenți pe care îi avem aici, dar și în țară, oameni dedicați, cu suflet mare, am încercat să facem tot ce putem pentru a ne asigura că România are toate șansele pe care le merită.

  Am încercat să contribuim de aici la soluționarea problemelor de acolo, de acasă. Sigur, asta nu se poate în întregime, pentru că sunt multe lucruri unde Uniunea Europeană nu are dreptul să se amestece.

  Munca în comisii și delegații, întâlnirile cu oamenii din circumscripții, întâlnirile cu specialiștii în diferite domenii de la nivel european, nu au fost totul. Când am ajuns aici am înțeles cu adevărat cât de importantă este discuția despre reformarea Uniunii Europene.

  🔹️Care este cea mai bună modalitate în care Uniunea i-ar putea ajuta pe toți cetățenii ei?

  🔸️Care este cea mai bună modalitate de a crea spiritul european, în ciuda diferențelor dintre noi?

  Pentru mine a fost incredibil să simt aici că noi, românii, suntem un model de cetățeni europeni prin lupta pe care am dus-o pentru menținerea statului de drept în ultimii ani.

  De undeva de la marginea Europei, tocmai noi suntem cei care putem da naștere spiritului european. Titulescu, cel al cărui bust stă la loc de cinste în Parlamentul European, ar fi mândru de români la fel cum sunt și eu.

  Pentru că am fost trimiși să facem treabă, consider că este o datorie de onoare să vă prezint cele mai importante puncte ale activității mele din anul care a trecut. 🇷🇴🇪🇺

  Nu voi putea cuprinde totul într-un raport, dar ce vreau să știți toți cei care m-ați susținut pentru a ajunge aici, este că sunt europarlamentarul care vrea să vă reprezinte pe cei mai mulți.

  Voi face tot ce îmi va sta în putință pentru ca această Uniune, această casă a noastră, să devină o construcție politică extrem de solidă și de puternică pentru a asigura prosperitatea, sănătatea și siguranța noastră, a tuturor europenilor.

  Aici, pe site-ul meu, regăsiți raportul de activitate detaliat după un an de zile de la alegeri:

  https://www.vladbotos.eu/rapoarte/

  Hai că se poate. O Românie fără hoție! 💙🧡


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.