miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: Proiect pentru turnicheți adiționali la stadionul UTA

  de - | 22 noiembrie 2022, 8:42 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a sesizat problema cozilor interminabile la care suporterii arădeni sunt supuși meci de meci și depune în acest sens un proiect de hotărâre de consiliu local pentru montarea de turnicheți adiționali la Stadionul Francisc Neuman (UTA).

  La majoritatea meciurilor, suporterii arădeni sunt obligați să aștepte între 30 și 60 de minute pentru accesul pe stadion, în contextul în care prețul plătit de suporterii către arădeni pentru bilete și abonamente este unul dintre cele mai ridicate din țară.

  Problema a fost expusă de nenumărate ori în spațiul public de către suporterii utiști, dar mai ca întotdeauna Primăria Arad a rămas impasibilă.

  Proiectul pe care îl propune USR Arad, prin consilierul local Dorian Curcanu, prevede montarea de turnicheți extra la Peluza „Iosif Petschovschi” și la Tribuna 2 „Gioni Brosovszky”, cu minim trei intrări per turnichet.

  Stadionul are nevoie de un acces decent pentru suporterii utiști. Prin montarea de turnicheți adiționali, timpul de așteptare la stadion va scădea, iar cozile interminabile din zonele de acces reduse. La fel ca lucrarea gazonului de pe arenă, sistemul de acces a fost făcut și el fără prea multă gândire practică, administrația demonstrând cu fiecare acțiune, sau cu lipsa ei, faptul că suporterul arădean este tratat cu indiferență”, a declarat consilierul local USR, Dorian Curcanu.

  Conform estimărilor, investiția ar fi una destul de mică, constând în mai puțin de 25.000 euro, iar timpul de execuție ar fi unul redus.

  Consilierii locali USR Arad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.