USR Arad: „Piața Mică a fost dată în folosință fără recepția lucrărilor”

  de - | 18 februarie 2019, 12:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Inspectoratului de Stat în Construcții a constatat că hala proaspăt renovată a pieței Mihai Viteazu a fost dată în folosință fără a fi efectuată recepția lucrărilor și fără ca acestea să fie finalizate, sancționând beneficiarul cu amendă.

  Amintim că în cursul lunii ianuarie ne-a fost sesizată problema apei care s-a infiltrat peste comercianți și clienți în proximitatea corpurilor de iluminat, punându-i în real pericol. Problema a ajuns prin intermediul USR Arad pe masa ISC, care a sancționat beneficiatul lucrărilor cu amendă de 20.000 de lei.

  Mihai Vârtaci, USR Arad: „Imediat după ninsorile din ianuarie am fost sesizat de vânzătorii din piață că prin tavanul proaspăt renovat pătrunde apa, peste marfă și peste clienți. Mai mult, infiltrațiile au ajuns în zona corpurilor de iluminat, riscând un scurt circuit sau chiar un incendiu.

  Am decis să transmitem mai departe această problemă celor abilitați să controleze modul în care s-au efectuat lucrările din piață, deoarece nu este normal ca apa să pătrundă printr-un acoperiș nou, iar cei responsabili de defecțiuni trebuie să le remedieze.

  Sper ca această întâmplare să fie o excepție, ca autoritățile să înțeleagă că siguranța cetățenilor nu este opțională, că regulile trebuie respectate pentru binele oamenilor. La USR suntem deciși să administrăm orașul responsabil, deoarece considerăm că noi, cetățenii, suntem prioritari și pentru aceasta nu se poate merge pe scurtătură”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.