USR Arad organizează training IT online pentru profesori

  de - | 27 aprilie 2020, 12:34 PM | Comunicate contra cost

  0

  Începând de astăzi, 27 aprilie 2020 și până la ridicarea stării de urgență în România, USR Arad pune la dispoziția tuturor școlilor și liceelor din județul Arad parteneri voluntari, specialiști certificați Microsoft.Asigurăm asistență pentru înscrierea în program, integrare, administrare și instruire în folosirea pachetului gratuit Office 365 A1, care include Microsoft Teams, o platformă de comunicare și colaborare care combină sesiunile video, stocarea fișierelor, chat și le integrează cu restul aplicațiilor.

  Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad, candidatul Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Arad : „Am copilul în clasa a XII-a și am observat că școala la distanță funcționează dezorganizat, neunitar.Sesiunile video sunt pe câte o aplicație, fișiere cu temele în aplicații de chat, etc.

  În aceste condiții este foarte dificil să fii eficient.De exemplu, dacă ai scăpat firul unei conversații pe WhatsApp într-un grup unde discută 20 de colegi pierzi un sfert de oră căutând tema care te interesa. Toată lumea este nemulțumită.

  Pentru a rezolva problema, am evaluat diverse soluții de pe piață,iar varianta Microsoft Teams, inclusă în Office 365 A1, oferită acum gratuit atât instituțiilor de învățământ cât și elevilor, este cea mai performantă.

  Planul A1 al Office 365 pentru instituții de învățământ oferă versiuni online ale principalelor aplicații Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote.Printre serviciile oferite se numără:

  • E-mail de clasă business cu o cutie poștală de 50 GB per utilizator;
  • Spațiu de stocare personal nelimitat în cloud;
  • Site-uri de comunicare și site-uri de echipă pe tot intranetul (SharePoint);
  • Hub digital care integrează conversațiile, conținutul și aplicațiile de care școala dvs. are nevoie (Teams);
  • Relatări digitale (Sway);
  • Diverse tipuri de chestionare, formative, sumative sau de autoevaluare (Forms);
  • Servicii video la nivel instituțional pentru crearea, gestionarea și partajarea în siguranță a videoclipurilor (Stream);
  • Automatizarea gestionării claselor utilizând cataloagele digitale (School Data Sync);
  • Rețea socială internă (Yammer).

  Pentru informații și programări training: telefon + WhatsApp: 0722343781, e-mail: [email protected]

  Webinarul demonstrativ durează aproximativ o oră. Aveți nevoie de calculator cu webcam sau smartphone și acces Internet

  Viitorul e aici, trebuie doar să-l arătăm tuturor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.