USR Arad: „Locul gunoaielor nu este în natură!”

  de - | 22 aprilie 2019, 11:57 AM | Comunicate contra cost

  0

  În urma avertizărilor primite de la cetățeni, USR Vladimirescu a sesizat prin intermediul cabinetului parlamentar al deputatului Sergiu Vlad, practica administrației locale de a abandona gunoiul menajer colectat din comună în pădurea din apropiere.

  La finele săptămânii trecute au fost surprinse două persoane care descărcau ilegal gunoaie la marginea pădurii, folosind un utilaj identic cu cel achiziționat de primăria comunei Vladimirescu. Ulterior, viceprimarul comunei Vladimirescu a recunoscut că el este cel care a decis ca acele gunoaie să fie transportate acolo.

  Artur Brădean, președinte USR Vladimirescu: „Având în vedere că nu este un caz izolat, în pădurea Vladimirescu fiind transportate frecvent gunoaie, am sesizat Garda de Mediu, pentru a investiga dacă într-adevăr acele gunoaie au fost transportate în pădure la cererea autorităților locale din comună.

  Nu este normal ca un serviciu de utilitate publică, precum cel de salubritate, să încaseze banii de la cetățeni, iar gunoaiele să fie abandonate în natură. Nu înțelegem de ce ar vrea să economisească Primăria Vladimirescu sau oricare altă primărie niște bani dar să polueze grav mediul în același timp.

  USR se angajează ferm să facă ordine, să impună respectarea legii, indiferent că este vorba de mediu sau orice altă problemă aflată în competența autorităților. Este singura cale de a trăi mai bine pe termen lung. Atunci când se va opri hoția, vom avea bani pentru toate”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.