USR Arad: Guvernarea PSD, decontată de oamenii simpli

  de - | 28 august 2018, 12:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  Modul în care înțelege PSD să guverneze, politizând funcții publice acolo unde este nevoie acută de specialiști, se reflectă acum direct în buzunarul cetățenilor. Pagubele cauzate de pesta porcină, care i-au ocolit pe liderii partidului de guvernământ, îi lasă fără animale și fără locuri de muncă pe oamenii simpli.

  Problema pestei porcine africane, care se răspândește pe teritoriul României în prezent, este un exemplu al consecințelor suportate de populație ca urmare a unei guvernări iresponsabile, focalizate pe rezolvarea problemelor și intereselor  propriilor conducători.

  Un șef de instituție pus politic a acoperit problema pestei porcine, a evitat să ia măsuri pentru a stopa fenomenul, până când acesta a erupt fără control. Costul pe care îl vom suporta astăzi din cauza incompetenței manageriale a guvernării PSD este incomparabil mai mare față de al măsurilor care ar fi trebuit luate acum un an, jumătate de țară fiind deja afectată.

  Stan Ion, vicepreședinte USR Arad: „PSD a fost ales de mai puțin de 20% din populația cu drept de vot a României, pe baza unui program cu conotații sociale, care promitea prosperitate oamenilor simpli.

  La mai puțin de 2 ani de la acel moment, constatăm că beneficiile sunt ale celor puțini care conduc partidul, exemplu fiind fiul lui Dragnea, care a evitat consecințele pestei porcine, sacrificând din timp, fără pierderi, efectivele de porci din ferma familiei.

  În același timp, gospodarii simpli rămân fără animale, cu mici șanse de a fi despăgubiți. Închiderea marilor ferme de porci afectate de pestă pune pe drumuri tot oameni simpli, muncitori angajați ai acestora.

  Așteptăm cu toții ca PSD să se concentreze pe promisiunile făcute la alegeri, pe spitalele, școlile și drumurile României, pentru că, așa cum vedem deja, minciuna are picioare scurte”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.