USR Arad: Gropile au nevoie de reparații, nu de inventar!

  de - | 29 ianuarie 2019, 11:11 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad somează Primăria să rezolve de urgență problema gropilor din drumurile municipiului. Administrația primește bani de la arădeni pentru a le repara, nu pentru a le număra.

  Asfaltul din orașul nostru cedează peste tot sub asaltul condițiilor de iarnă. Deoarece nu au fost executate corespunzător (vina aparținând atât constructorului cât și celui care a efectuat recepția), drumurile sunt afectate în fiecare sezon rece, pe nervii și banii proprietarilor de autovehicule.

  Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad: „Ideea Primăriei de a face inventarul gropilor, în loc să le repare, este păguboasă și arată că fie nu știu, fie nu doresc să rezolve problema. Fiecare zi în care gropile sunt lăsate în calea șoferilor ne arde la buzunar.

  Ideea că trebuie să așteptăm primăvara pentru a petici asfaltul este greșită și are rolul de a trage de timp. Sunt soluții tehnice care trebuie aplicate de fiecare dată când apare o groapă. Dacă este lăsată în trafic, ea se va extinde și ne va costa mai mult pe toți, șoferi și Primărie.

  Când va guverna municipiul Arad, USR se va asigura că execuția drumurilor va respecta proiectul și normele tehnice, pentru ca să nu mai avem gropi după fiecare îngheț. Până atunci, recomandăm Primăriei să pună în circulație o utilitară cu trei oameni și suficientă mixtură care se poate aplica la rece. Oriunde văd o groapă, în loc să o inventarieze, să o acopere!”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.