USR Arad: Gropi de poveste – Grădiște

  de - | 9 ianuarie 2020, 1:53 PM | Comunicate contra cost

  0

  Aradul merită o rubrică specială dedicată gropilor din carosabil. Aproape fiecare dintre noi am ajuns să le cunoaștem atât de bine, încât să avem deja o relație aproape personală. Le-am înjurat, le-am ocolit, le-am traversat cu durere în suflet. Pe scurt, inaugurăm aici seria dedicată gropilor din viața arădenilor.

  Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad: „Sunt puține lucruri care demonstrează mai mult nepăsarea administrației locale arădene decât cele zece canale coborâte mult sub  nivelul asfaltului pe strada Petru Rareș, din cartierul Grădiște, unde ne rupem mașinile și facem slalom zilnic.

  Majoritatea datează din perioada 2011-2012, ceea ce înseamnă că de șapte (in curând opt) ani nu s-a atins nimeni de ele.  Cele cinci canale din dreptul Bisericii Ortodoxe au rămas așa după reabilitarea Pasajului Grădiște (2013). Mai avem două în față la Tehnodomus, două la școala Aron Cotruș, unul în fața spălătoriei auto cu fise.

  Le știm pe de rost și le înjurăm in fiecare zi. Dăm mii de lei pe reparații la mașină (bielete, capete de bară, amortizoare, jante, anvelope), iar Primăria nu face nimic de ȘAPTE ani. Ș-A-P-T-E.

  Costul mediu pentru aducerea la nivel a celor zece canale nu depășește 3.000 EUR, de douăzeci de ori mai puțin decât, de exemplu, Festivalul Simfonia Florilor de Toamnă, care a durat doar trei zile.Suntem USR Arad și vom schimba prioritățile în orașul nostru.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.