sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: Cifrele investițiilor municipiului Arad nu arată bine

  de - | 8 ianuarie 2019, 9:00 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad monitorizează execuția proiectelor de investiții ale municipiului Arad pe parcursul lui 2018. Aproape de sfârșitul anului, la finele lunii noiembrie, au fost cheltuite 53 din cele 254 de milioane de lei bugetate, adică 21%.

  Începând cu acest an, USR Arad a determinat cât la sută din sumele planificate în bugetul local pentru a fi cheltuite în 2018 pentru investiții au fost efectiv folosite de primărie. Astfel, în primele 11 luni ale anului, administrația locală a cheltuit 52,7 milioane de lei, ceea ce ne plasează foarte departe de finalizarea la timp a proiectelor angajate.

  Din totalul de 254 de milioane alocate de Consiliul Local Arad investițiilor în 2018, aparatul executiv a cheltuit pentru dezvoltarea orașului sub un sfert. Numeroase proiecte înregistrează mari întârzieri, unele dintre ele nefiind nici măcar începute, consecința fiind privarea arădenilor de dezvoltarea atât de necesară, pe care ne-am obișnui deja să o admirăm la vecinii din Oradea și Timișoara.

  Chiar dacă avem bani, orașului nostru îi lipsește în continuare infrastructura de calitate, lipsesc condițiile unui spațiu urban civilizat. Dorim să vedem conferințe de presă care anunță recepția unui obiectiv executat de municipalitate, nu doar proiecte și studii de fezabilitate. Soluția este mai puțină propagandă și mai multă muncă din partea administrației locale.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.