USR Arad: Cetățenii reclamă situația căii ferate din Micălaca

  de - | 5 februarie 2019, 12:44 PM | Comunicate contra cost

  0

  Situația terenului din vecinătatea căii ferate care străbate Micălaca îi deranjează pe cetățeni. USR Arad a trimis sesizări celor abilitați, solicitând  măsuri pentru îndepărtarea persoanelor fără adăpost, igienizarea și îndepărtarea vegetației sălbatice din zonă.

  Linia de cale ferată dintre Arad și Timișoara traversează unul dintre cele mai populate cartiere ale municipiului nostru, Micălaca. Numeroasele proiecte de scoatere a acesteia din oraș au rămas fără urmare, în principal din cauza costurilor mari implicate. Cu toate acestea, menținerea zonei la un nivel civilizat se poate face prin simpla acțiune a autorităților locale.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Starea actuală a terenului din apropierea căii ferate face ca acolo să fie depozitate gunoaie, să se adăpostească persoane fără adăpost, constituind un pericol pentru locuitori. Mizeria și vegetația sălbatică sunt deranjante pentru cei care locuiesc în apropiere și pentru trecători.

  Am decis să sesizăm autoritățile locale deoarece sunt câteva măsuri simple, care nu costă mult și care ar putea schimba fața acestei zone. Prezența persoanelor fără adăpost poate fi descurajată de o simplă toaletare a vegetației, dublată de acțiuni constante ale Poliției Locale, care să îi legitimeze și să îi îndepărteze.

  Mai este nevoie de curățarea gunoiului depozitat ilegal, de sancționarea celor care aruncă deșeuri. Tot Poliția Locală trebuie să descurajeze astfel de fapte, prin patrulări frecvente”.

  Cetățenii care au cunoștință de probleme similare, care le afectează cartierele, au posibilitatea de a le reclama la „Biroul cetățeanului”, la adresa de e-mail [email protected], la telefon/Whatsapp 0733 143 839, pe pagina de Facebook sau la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.