USR Arad cere verificarea raportului de evaluare a terenurilor destinate Centurii Est

  de - | 30 august 2018, 12:12 PM | Comunicate contra cost

  0

  Având în vedere creșterea neobișnuit de mare a valorii despăgubirilor destinate terenurilor propuse spre expropriere pentru proiectul Centurii Est a municipiului, USR Arad cere Consiliului Județean vizarea raportului de evaluare de către un evaluator verificator.

  Recent, valoarea stabilită pentru terenurile pe care CJA își propune să construiască o centură ocolitoare în partea de sud-est a municipiului a crescut spectaculos, de la 1,477 milioane lei la 4,024 milioane. Pentru că acest fapt ridică serioase semne de întrebare referitor la valoarea despăgubirilor pe care CJA intenționează să le plătească, considerăm că este necesară verificarea modului în care s-a făcut evaluarea, de către un specialist.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Evaluarea acestor terenuri este relativ simplă, fără calcule complicate, pe baza grilei notarilor. Posibilitatea ca un evaluator să greșească este aproape de zero, ceea ce face ca această modificare substanțială de valoare să fie cel puțin suspectă. Pentru că sunt implicați banii arădenilor, transparența procesului de despăgubire este obligatorie. Consiliul Județean trebuie să accepte verificarea celor două evaluări, pentru a ne putea face o opinie asupra bunelor intenții cu care este gestionat proiectul”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.